Garanti for kvalitet

Hos Poul Hvitved lægger vi stor vægt på, at du som kunde er tryg ved at lade os løse din opgave. Det er en selvfølge for os at give dig garanti for den kvalitet, du forventer at få.

Derfor er vi naturligvis medlem af de relevante håndværksorganisationer, vi er omfattet af Byggeriets Garantiordning, og vi er certificeret Monier Tagpartner samt Decra Tagekspert.

Håndværksorganisationer og Byg Garanti

Vi er medlem af Dansk Byggeri, og vores arbejde er omfattet af Byg Garanti-ordningen for private.

>​Læs mere om Byg Garanti

Vi er desuden medlem af Hørsholm Tømrermesterforening og Københavns Tømrerlaug, hvor respekt for både kunder og håndværk er en forudsætning for medlemskabet.

Certificeret Monier Tagpartner

Monier er verdens største producent af tegltage. Som certificeret Monier Tagpartner er vi specialuddannede til at oplægge tag fra Monier. Vi overholder de strenge kvalitetskrav, og en del af de færdige opgaver bliver udtrukket til en stikprøvekontrol udført af tagspecialister fra Teknologisk Institut.

Decra Tagekspert

Som Decra Tagekspert har vores håndværkere gennemgået en speciel uddannelse hos Icopal i montering af Decra-tage. Vi har derfor en unik viden om og erfaring med Decra, der sikrer dig den bedste rådgivning, korrekt montering og sikkerhed for et godt resultat hver gang.

Med Decra-tage får du 30 års garanti på tagpladerne ​og 15 års garanti på selve arbejdet.​

Kontakt os for tilbud​

Skriv til os. Vi vender altid hurtigt tilbage. Eller ring på 45 82 01 15.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​POUL HVITVED ApS

CVR: 18565730

Tornevangsvej 90

3460 Birkerød