Specialer - private boliger

Vi er specialister i renovering og modernisering af private boliger og løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Det gælder lige fra store og omfattende ombygninger til mere enkle opgaver som udskiftning af en enkelt vinduesliste.

Ekspertise og rådgivning

Til vores specialer hører tagarbejde, nye vinduer og døre, ombygninger, tilbygninger, gulve, lofter, isolering mv. Vi bidrager gerne med idéer ud fra vores mange års erfaring.

Nyt tag, nye vinduer og døre mv. giver ofte mulighed for nye løsninger, der både giver din bolig nyt liv og ekstra livskvalitet i hverdagen. Vi har stor erfaring med disse specialer og tænker altid både økonomisk og energirigtigt, når vi rådgiver dig.

>​Sådan gør vi

Hele løsninger

Ud over tømrere og snedkere har vi vores egne murere og malere i firmaet, og vi samarbejder med andre dygtige lokale håndværkere. Det betyder, at vi leverer komplette løsninger af høj kvalitet til alle vores kunder uanset hvilket af vores specialer, du vælger at benytte dig af.

>​Hele løsninger

Mere om vores specialer

Under de enkelte specialer finder du meget mere information og detaljerede beskrivelser af, hvordan vi kan hjælpe dig med at løse din opgave.

Uanset hvilke opgaver vi løser, går vi altid meget op i, at selv de mindste detaljer er i orden. Se mere under​Sans for detaljen.

Kontakt os for tilbud​

Skriv til os. Vi vender altid hurtigt tilbage. Eller ring på 45 82 01 15.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​POUL HVITVED ApS

CVR: 18565730

Tornevangsvej 90

3460 Birkerød