Forny din bolig med nye gulve

Et nyt gulv løfter hele rummet. Vi arbejder med en række forskellige kvalitetsgulve, og vi kommer gerne ud til dig og hjælper med at finde det rigtige gulv til de enkelte rum.

Sans for detaljen

Der findes mange forskellige typer trægulve, som har hver deres styrker afhængig af, hvad rummet bliver brugt til, og hvor i huset det ligger. Vi kender materialerne og rådgiver dig, så du får den rigtige løsning til dine gulve. Og så lægger vi dit nye trægulv med sans for detaljen og flot finish.

Vi anbefaler bl.a. trægulvene fra PA gulve, Junckers, Moland, Woodfloor, Tarket og Dinesen.

PA-gulve

De massive trægulve, PA-gulve fra den danske producent PA Savværk, er virkelig lækre trægulve i en eksklusiv kvalitet, der holder hele livet. Du får et gulv, der både holder sig smukt, bidrager til et sundt indeklima og egner sig fortrinligt til gulvvarme. PA Gulve findes bl.a. i eg, ask og douglastræ fra de danske skove, og i oversøiske træsorter som amerikansk hvideg, pitch pine, pennsylvania-eg og amerikansk douglas.

Junckers gulve

Junckers leverer et bredt udvalg af både massive trægulve og lamelgulve, der er behandlet på forskellige måder alt efter hvilke af træets egenskaber, der skal komme til udtryk. Det er rigtig godt gulv med stærke kvaliteter.

Moland-gulve

Moland har et bredt sortiment af parket, planker og skibsfugegulve i mange forskellige træsorter og overfladebehandlinger. Også et gulv, vi klart kan anbefale.

Woodfloor-gulve

Woodfloor har et bredt sortiment af eksklusive trægulve fra hele verden fremstillet af kvalitetstræ. Woodfloors sortiment består bl.a. af massive planke- og stavgulve, lamelparket, lamelplanker, højkantparket, klodsegulve, mosaikparket og stavlimede planker til f.eks. trappetrin.

Eksklusive Dinesen-gulve

Dinesen er unikke og eksklusive gulve i træsorterne douglas og eg. Det er gulve af meget høj kvalitet med et elegant udtryk.

Kontakt os

Giv os et ring eller send en besked, hvis vi skal hjælpe dig med dine nye gulve. Vi kører bl.a. i Birkerød, Farum, Allerød, Holte og det øvrige Nordsjælland.​​

Kontakt os for tilbud​

Skriv til os. Vi vender altid hurtigt tilbage. Eller ring på 45 82 01 15.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​POUL HVITVED ApS

CVR: 18565730

Tornevangsvej 90

3460 Birkerød