Nye lofter

Hvis du er i gang med at renovere dit hus, har du måske også brug for at få sat nye lofter op? Vi kan rådgive dig omkring valget af dine nye lofter, så de kommer til at passe bedst muligt til stilen i resten af dit hus.

Vi tager os af hele processen og sørger for, at kvaliteten er i orden, samtidig med at du får et smukt resultat, du kan glæde dig over i mange år fremover.

Vi sørger for opsætningen af dine nye lofter, uanset om du vælger trælofter, gipslofter eller lyddæmpende lofter.

Har du overvejet at efterisolere dine lofter?

I disse år har mange boligejere ekstra fokus på at få et lavere energiforbrug. Og det er da også sjovere at bruge pengene på mere spændende ting end el og varme.

Hvis du får efterisoleret lofterne i dit hus, kan du som en tommelfingerregel regne med, at din investering vil betale sig hjem på mindre end 10 år, fordi du får et lavere energiforbrug.

En ekstra bonus for dig er, at du med det samme vil kunne mærke, at både indeklimaet og akustikken i dit hjem bliver forbedret.

Vi rådgiver dig gerne

Hvis du er i tvivl om hvilke nye lofter eller efterisolering, du skal vælge til dit hjem, rådgiver vi dig gerne og giver dig gode forslag til, hvad der vil være den mest optimale løsning for dig.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få mere information eller et konkret tilbud.

Kontakt os for tilbud​

Skriv til os. Vi vender altid hurtigt tilbage. Eller ring på 45 82 01 15.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​POUL HVITVED ApS

CVR: 18565730

Tornevangsvej 90

3460 Birkerød