Har du brug for en om- og tilbygning af din bolig?

I stedet for at købe en ny bolig og flytte vælger mange i dag at renovere deres bolig i form af en om- eller tilbygning. Trænger din bolig også til en renovering eller modernisering?

Uanset om du har brug for en om- eller tilbygning, sikrer vi dig, at både proces og udførelse sker i en høj håndværksmæssig kvalitet til konkurrencedygtige priser. Og vi rådgiver dig gerne, så du får endnu mere ud af din bolig.

Speciale i private boliger

Hos Poul Hvitved er vi eksperter i om- og tilbygning, renovering og modernisering af private boliger. Vi løser alle typer opgaver – fra tag til gulv – med kvalitetshåndværk og styr på alle processerne.

Vi kan f.eks. hjælpe dig med:

  • Nyt tag eller tagrenovering.
  • Nye vinduer og døre.
  • Om- og tilbygning.
  • Nye gulve og lofter.
  • Nyt køkken, trapper, skabe mv.
  • Specialopgaver der kræver sans for detaljen.

Vi rådgiver dig om din om- og tilbygning

Når vi rådgiver dig, er det altid med udgangspunkt i den nyeste viden om materialer og metoder blandet med vores mangeårige erfaring. På den måde får du den løsning, der er helt rigtig for dig til en god pris og med fokus på både funktion, energioptimering og et smukt udtryk.

Styr på processerne og klar kommunikation

En om- og tilbygning af dit hus er ofte en større opgave med mange involverede og mange løbende beslutninger. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du kan regne med de aftaler, vi indgår.

Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover, og komme som vi har aftalt. Vi er selvfølgelig ikke herre over vejret, men vi planlægger i alle detaljer, gør vores yderste for at leve op til planerne og giver klar besked, hvis f.eks. et regnvejr kommer i vejen for tidsplanen.

Hele løsninger i din om- og tilbygning

Vi har selv tømrere, murere og malere i firmaet, så vi kan klare de fleste opgaver selv. Vi har desuden et fast samarbejde med dygtige lokale håndværkere, så du også er sikker på kvaliteten, når der er brug for noget, vi ikke selv er eksperter i.

Klar kommunikation på dansk

Alle vores håndværkere er dansk uddannede og taler dansk, så du har garanti for kvalitetshåndværk og let kan kommunikere med håndværkerne om opgaven.

Kontakt os for et tilbud

Ring til os eller send en besked. Vi løser bl.a. opgaver med om- og tilbygning i Birkerød, Hørsholm, Farum, Allerød, Holte, Hillerød, Lyngby, Gentofte og det øvrige Nordsjælland.

Kontakt os for tilbud​

Skriv til os. Vi vender altid hurtigt tilbage. Eller ring på 45 82 01 15.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​POUL HVITVED ApS

CVR: 18565730

Tornevangsvej 90

3460 Birkerød