Specialister i tagarbejde - Nyt tag eller tagrenovering?

Har du behov for hjælp til tagarbejde, fordi dit tag trænger til en udskiftning eller renovering? Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Vi er specialister i tagarbejde og har lagt nyt tag på mere end 300 huse i løbet af de sidste 20 år. Vi hjælper også gerne med at forbedre sundhedstilstanden på dit eksisterende tag ved at udbedre skader og utætheder.

Certificeret Monier Tagpartner og Decra Tagekspert

Poul Hvitved ApS er certificeret Monier Tagpartner og Decra Tagekspert. Vi arbejder kun med kvalitetsmaterialer og udfører alle typer af tagarbejde - fra tegltage, ståltage og bølgeeternit til tagpap.

Få kompetent rådgivning om dit nye tag

Der findes mange forskellige muligheder, afhængig af dine ønsker og behov, økonomien og husets konstruktion, udtryk mv.

Vi rådgiver dig både om materialer og om de muligheder, et nyt tag kan give. Måske kan et par ovenlysvinduer, en lystunnel, en ny kvist eller en tagterrasse give din bolig et helt nyt liv. Vi er eksperter i de mange muligheder inden for tagarbejde og hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning, der passer til dit behov.

Klar kommunikation når det gælder tagarbejde

Vi lægger altid vægt på klar kommunikation og en god proces. Det gælder både i vores rådgivning, vores tilbud og undervejs i udførelsen af opgaven.

Alle vores håndværkere er dansk uddannede og er nøje udvalgt, så du har garanti for at det tagarbejde, vi udfører for dig, er kvalitetshåndværk. Alle taler dansk, så du let kan kommunikere med håndværkerne om opgaven på stedet og undgå ærgerlige misforståelser.

Læs mere her:

Kontakt os for et tilbud

Ring eller skriv til os for at få et tilbud på dit tagarbejde. Vi lægger rigtig mange tag i Birkerød, Allerød, Farum, Holte mv., og vi kommer også gerne til Hillerød, Hørsholm, Lyngby, Gentofte og det øvrige Nordsjælland.

Kontakt os for tilbud​

Skriv til os. Vi vender altid hurtigt tilbage. Eller ring på 45 82 01 15.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​POUL HVITVED ApS

CVR: 18565730

Tornevangsvej 90

3460 Birkerød