Nyt Decra-tag - få et flot og holdbart stålpladetag fra Icopal

Icopals Decra-tag er et meget alsidigt stålpladetag, der fås i et utal af varianter og har et elegant og stilrent udtryk. Decra er et rigtig flot og meget holdbart stålpladetag, som vi har mange gode erfaringer med.

Decra-tagplader er robuste og stærke, men vejer meget lidt. Derfor kan et Decra-tag ofte lægges direkte ovenpå et eksisterende tag af f.eks. bølgeeternit. Dermed sparer du nedrivning og bortskaffelse af det eksisterende tag og opbygning af et nyt undertag mv.

Samtidig er det en økonomisk og hurtig løsning, hvis du f.eks. har et parcelhus, der trænger til en gennemgribende tagrenovering. Et nyt stålpladetag kan være med til at løfte hele husets udtryk. Det tager typisk 10-15 arbejdsdage at lægge et nyt Decra-tag.

Vi er eksperter i Decra-tage

Hos Poul Hvitved er vi eksperter i Decra-tage. Det betyder, at vores håndværkere har gennemgået en speciel uddannelse hos Icopal i montering af bl.a. Decra-tage. Vi har derfor opbygget en unik viden om Decra-tage. Det sikrer dig den bedste rådgivning, korrekt montering samt et godt og langtidsholdbart resultat.

Har du brug for nyt lys i din bolig?

Husk, at vi gerne rådgiver om de mange muligheder, et nyt Decra-tag åbner for. Ovenlysvinduer, en lystunnel eller andre mindre ændringer kan give oplevelsen af helt nye rum i din bolig.

Indbygget lyddæmpning

Alle Decra-tage har indbygget lyddæmpning, så regnvejr ikke længere lyder som en trommesolo på taget.

Vil du gerne se et Decra-tag i virkeligheden?

Vi har siden 2006 lagt mere end 50 Decra-tage i Birkerød og omegn. Derfor kan vi næsten altid vise dig et konkret tag i den farve og kvalitet, du overvejer. På den måde får du mulighed for at se, hvordan taget ser ud i praksis, inden du beslutter dig.

Du kan også se eksempler på Decra-tage på vores Facebook-side.

​Garanti

Alle Decra-tage har 30 års produktgaranti på pladerne, og du får derudover 15 års garanti på udførelsen af arbejdet.

Kontakt os for tilbud på et nyt Decra-tag

Ring eller skriv til, så giver vi dig et godt tilbud på et flot, nyt Decra-tag. Vi arbejder i hele Nordsjælland og løser mange tagopgaver i nærområdet i Birkerød, men også i Allerød, Farum, Holte, Hillerød, Hørsholm, Lyngby, Gentofte mv.​​​

Kontakt os for tilbud​

Skriv til os. Vi vender altid hurtigt tilbage. Eller ring på 45 82 01 15.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​POUL HVITVED ApS

CVR: 18565730

Tornevangsvej 90

3460 Birkerød