Få det perfekte tag med Nordsjællands tageksperter

Hos Poul Hvitved stræber vi efter det perfekte – hver gang. Hos os får du en helt færdig tagløsning med sans for alle detaljer og flot finish både ude og inde. Fordi vi sætter en ære i både kvalitet og detaljer.

Derfor skal du vælge Poul Hvitved til dit nye tag

  • Få tryghed med en tagekspert​- vi er specialister i tag og har lagt nyt tag på mere end 300 huse i Nordsjælland løbet af de sidste 20 år.
  • Få hjælp til at vælge den rigtige løsning​- vi rådgiver dig altid ud fra den nyeste viden og hjælper dig også gerne med at få idéerne.
  • ·​Glæd dig hver dag​- du får en helt færdig løsning med det perfekte tag, hvor der er kælet for detaljerne, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.
  • Brug ikke tid på håndværkerne​– vi sørger for klar kommunikation og har styr på processer og koordinering.
  • Få den rigtige pris​- du får en løsning af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, der også holder på den lange bane.
  • Centralt i Nordsjælland– vi laver bl.a. perfekte tage i Birkerød, Hillerød, Allerød, Farum, Holte, Gentofte, Hørsholm, Lyngby mv.

​​​​​

Certificeret Monier Tagpartner og Decra Tageksepert

Vi er certificeret Monier Tagpartner og Decra Tagekspert. Vi arbejder kun med materialer af høj kvalitet, så vi kan stå på mål for resultatet. Det ved vi, du er bedst tjent med, for et nyt tag skal holde i mange år.

Det perfekte tag, der passer til dig, dit hus og din økonomi

Vi har erfaring med alle slags tage fra de mest eksklusive tegltage og flotte stålpladetage til bølgeeternit og tagpaptage. Vi laver smukke kviste, livgivende ovenlysvinduer, spændende nye lysindfald, gennemførte inddækninger og alt det andet, der gør din bolig til det hjem, du drømmer om.

Få en pris på dit nye tag - kontakt os i dag

Vi stræber altid efter, at du bliver helt tilfreds - både med resultatet og med processen.​ Skriv eller ring på​ 45 82 01 15.

Kunderne siger:

"Super professionelt tagfirma. Alle aftaler overholdt, ingen forsinkelser, dygtige og engagerede medarbejdere. Vi har været yderst tilfredse og kan varmt anbefale firmaet."

”Vi er meget tilfredse med, hvordan det nye tag er kommet til at se ud og med de unge menneskers arbejde. Du kan roligt henvise eventuelle nye kunder til at komme og se på vores tag og til at høre, hvor tilfredse vi er med arbejdet.”

"Her er tale om et kvalitetsbevidst, seriøst og dygtigt tømrer- og snedkerfirma. [...] God dyb og indsigtsfuld rådgivning”.

"Top professionelle håndværkere, har sjældent oplevet en håndværker med så meget faglig stolthed over sit fag, som ham vi havde gående. Alt spillede til UG og vi vil helt sikkert benytte firmaet igen."

Se flere kundeudtalelser

​POUL HVITVED ApS

CVR: 18565730

Tornevangsvej 90

3460 Birkerød