Nye vinduer og døre

Der kan være mange grunde til, at du bør skifte dine døre eller vinduer. Materialerne har udviklet sig markant i de sidste år. ​Nedenfor kan du læse om nogle af dine fordele ved at investere i nye vinduer og døre.

  • ​Du får en markant bedre​tyverisikring.
  • ​Du får en​lavere varmeregning.
  • ​Du får mærkbart bedre​komfort og indeklima.
  • ​Du oplever​mindre støj​udefra.
  • ​Du kan​spare tid på vedligeholdelse.
  • Du får en​smukkere​bolig både ude og inde.

Vi er eksperter i nye døre og vinduer

Vi monterer årligt flere hundrede vindues- og dørpartier og har stor erfaring med at hjælpe vores kunder med nye døre og vinduer. Vi er gode til at se de optimale løsninger og hjælper dig til det resultat, der passer bedst både til boligen og til dig og din familie.

Vi arbejder med et bredt udvalg af vinduer og døre og monterer naturligvis de døre og vinduer, du ønsker.

Ideal Combi vinduer og døre

Vi er selv meget glade for produkterne fra Ideal Combi til facadedøre og vinduer samt ovenlysvinduerne fra Velux. Begge er produkter af meget høj kvalitet, som vi oplever, at vores kunder er glade for.

Vi anbefaler ofte vores kunder et besøg hos Ideal Combis showroom i Hvidovre, hvor alle produkterne er udstillet. Her kan du se og mærke materialerne og de forskellige løsninger.

Døre fra Swedoor og luksusdøre fra Je-træ

Vi kan også anbefale de indvendige døre fra Swedoor og i den luksuriøse ende de flotte facadedøre fra Je-træ.

Udskiftning af nye døre og vinduer tjener sig ind igen

Når du vælger at investere i at udskifte til nye døre og vinduer, tjener det sig hurtigt ind igen. Med lavenergiglas i vinduerne kan du spare mange penge på varmeregningen.

Nogle typer vinduer kan endda være med til at opvarme boligen, fordi solens varme lukkes ind, men ikke ud. Desuden vil du opleve, at både komforten og indeklimaet bliver mærkbart bedre i hele huset.

Bedre tyverisikring med nye døre og vinduer

Tyverisikringen i de nye døre og vinduer er lysår bedre end i de gamle. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige sikkerhedsløsning.

Vi står for det hele

Hos Poul Hvitved står vi for hele opgaven, når du skal have nye døre og vinduer – fra opmåling og levering til montering og den sidste finish. Vi har sans for detaljerne og leverer altid en helt færdig løsning.

Vores dygtige tømrere, murere og malere klarer hele processen, så du ikke skal hyre flere forskellige håndværkere til opgaven, men kan koncentrere dig om at nyde resultatet. Det betyder også, at du får en løsning af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Klar kommunikation på dansk

Alle vores håndværkere taler dansk og er uddannet i Danmark. Det giver dig garanti for kvalitetshåndværk og betyder, at du let kan kommunikere med håndværkerne om opgaven på stedet.

Kontakt os for tilbud

Brug kontaktformularen eller ring til os for at få et tilbud. Vi har hjemme i Birkerød, men dækker også det øvrige Nordsjælland, f.eks. Allerød, Hillerød, Hørsholm, Farum, Holte, Lyngby, Gentofte mv.​

Kontakt os for tilbud​

Skriv til os. Vi vender altid hurtigt tilbage. Eller ring på 45 82 01 15.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​POUL HVITVED ApS

CVR: 18565730

Tornevangsvej 90

3460 Birkerød